Lilla napoli Logo

Vanliga Frågor

Är er Takeawaypizza bra?

- Vår Takeawaypizza är dålig i jämförelse med pizzan du äter på plats. Vi säljer dem för att kunna behålla samma personal året om då vår serveringsyta blir hälften så stor under vinterhalvåret. Ärligt svar :)

 

Måste jag boka pizza hos er?

- Du måste inte boka hos oss men ofta är det fullbokat och ibland är väntetiden lång så boka busenkelt på denna sidan innan ni kommer. 

 

Vad betyder det när det står fullbokat på hemsidan?

- Står det att det är fullbokat på bokningssidan så betyder det att det är fullbokat och vi kan inte boka upp mer. Gäller både ta med och äta här.

 

Men en pizza till kan ni väl trycka in om man kommer utan att ha bokat?

- Ja det kan vi om inte alla degar vi gjort för dagen är förbokade. I mån av tid vill säga. Är vi fullbokade betyder det att alla degar vi gjort för dagen redan bokats upp av andra gäster. Ger vi då en pizza till dig så betyder det att någon i slutet av kvällen som bokat blir utan pizza.

 

Men en take away kan ni väl göra ändå även om det är fullbokat?

- Nej alla degar är som sagt redan uppbokade. Vi gör både take away och äta här på samma deg.

 

Sparar ni bord för dropingäster?

- Nej då det är så oerhört enkelt att boka på nätet gör vi inte det då det underlättar för vår redan ansträngda personal.

 

Vi blir EN deg mer/mindre än vad vi bokat för, vad gör vi?

- Blir ni en deg mer eller mindre än vad ni har bokat så löser vi det på plats, ni behöver alltså inte göra någonting förutom att dyka upp på utsatt tid och nämna att ni blev en extra eller att någon fick förhinder.

 


Varför serverar ni bara kaffe på vardagsluncher under lågsäsong?

- Låt oss klargöra att vi är skitdåliga på kaffe och kaffet vi serverar på vardagsluncher är skitdåligt och fruktansvärt. Vi serverar det då vi själva arbetat inom byggbranchen och dessa människor skall bara få sitt skitkaffe och vi har accepterat detta. På övriga tider när behovet inte är nödvändigt så vill vi servera kaffe först den dagen då det är topnotch. Vi räknar med att det är bra runt år 2025. Kanske låter skumt för dig men inte om du frågar världens bästa barista.

 

Jag är försenad till min bokade tid, vad häääännndddeeeerrrr?

- Det är lugnt så är det ibland och allt kommer lösa sig. Du behöver inte må dåligt även om du inte når oss per telefon, du kommer få dina pizzor men kanske med lite väntetid. Vi måste jobba in förlorade minuter.

 

Vi blir många färre än de vi bokat men får inte tag på er. Vad gör jag?

- Ingenting gör du. Försöka få tag på oss en gång räcker. Svarar vi inte får vi skylla oss själva. SKicka ett mail om du vet dagen innan och du behöver inte få ett svar tillbaka. Det är upp till oss att boka av.

 

Vad kostar era pizzor?

- Alla pizzor kostar 95kr/st även dessertpizzor. Detta för att det skall vara enkelt för dig när du betalar själv. 

 

Kan jag ändra på er meny?

- Ja fast om de verkar dåligt det du vill ändra vägrar vi. Vi missar även 9ggr av 10 när vi skall ändra på menyn då vi är som icke programerbara robotar när vi jobbar. Vi kan liksom inte pogramera om. För att kompensera för detta tar vi inget betalt för ändringar som går igenom.

 

Har ni glutenfria pizzor eller alternativ?

- Det har vi, dock är den tyvärr inte lika bra som den vanliga degen. Detta gör att vi helst bara serverar pizza nr 5 och kanske pizza nummer 4 på glutenfri botten.

 

Kan vi sitta kvar efter er stängningstid?

- Yes. Ni kan sitta kvar både efter lunchens stängning och senare på kvällen. Ofta drar vi runt 11 eller halv 12 på kvällen så då får ni glida hem. På luncher stänger vi men det är alltid nån här så sitt kvar i lugn å ro.

ÖPPETTIDER

Måndag: Stängt
Tisdag: 11.30-14.30 & 17.00-21.00
Onsdag: 11.30-14.30 & 17.00-21.00
Torsdag: 11.30-14.30 & 17.00-21.00
Fredag: 11.30-14.30 & 17.00-Sent
Lördag: 11.30-15.00 & 16.30-Sent
Söndag: Stängt

INFO och GREJER

Boka pizza? Klicka HÄR

Bokningsfrågor
Just nu har vi mycket att göra och därför hinner vi tyvärr inte svara på mail...

Andra frågor:
Även här har vi mycket att göra och därför tar det 1-3 dagar innan vi hinner svara på mailen. Förhoppningsvis hittar du svaret på din fråga under "vanliga frågor", annars så är det bara att maila och vänta... Klicka HÄR

Jobba hos oss? Klicka HÄR

HITTA HIT

Halmstadvägen 1
311 45 Falkenberg

FÖLJ OSS

Facebook
Instagram

WEBSHOP

Allt vi serverar på pizzerian säljer vi också i vår webshop
Klicka HÄR

Kreera web&design Logo