Lilla napoli Logo

Nya Lilla

Inte mer än 300m från vår nuvarande plats är vår plan och förhoppning att vi skall bygga vår nya pizzeria (om den nu går i lås, allt är ej 100% ännu). Framförallt finns här rymliga ytor så att alla våra kunder kan parkera och vi kan ha vårt lilla B&B för övernattning. Just husrum till gäster och parkering är vårt absolut största problem som det ser ut idag. Vi kommer inte kunna lösa hela Falkenbergs rumsbrist på sommaren men en minibit i vart fall. Ett gäng extra arbetstillfällen för stan får man se som bonus. Faktum är att vi inte har nåt emot att det ploppar upp fler hotell runt omkring oss i området. Det hade bara varit kanon. Rymlighet är även viktigt för oss så att vi kan nå vår vision med urbana odlingar, mejeri och en massa gäster.

Platsen är helt unik och fantastisk enligt oss även om ingen brytt sig om den på 25 år. Efter det har naturen fått vara sin egna arkitekt över området som idag är så nära ett vackert zombieland man kan komma. Vi kommer ju inte komma in närheten av att kunna konstruera något så fint som det är idag så vi är fast beslutna att agera ram åt det unika och jobba med och lyfta fram istället för att riva ner det naturen skapat åt oss. Själva byggnaden där vi kommer ha verksamheten i är helt oviktig utseendemässigt och vi kommer bara försöka få den att smälta in i miljön på ett enkelt sätt. Exakt hur får vi se.

En viktig anledning till varför vi fastnade för platsen är för att Falkenberg har en tydlig vision om att knyta ihop staden och havet (se bild). Förhoppningsvis kan vi komma att bli en liten knutpunkt som hjälper till med att lösa den biffen. Detta är faktiskt det som vi är mest taggade för i projektet. Vi kommer försöka engagera så många som möjligt i att lyfta fram denna lite bortglömda pärla av staden och pytsa in så mycket vi kan för att styra upp gångstråk och offentliga ytor såsom lekplatser och annat. Vi vill skapa en känsla av offentlighet och inte inneslutenhet.
Detaljplanen för området har kommit en bit på vägen och allt ser väl ok ut. Vi har även skrivit på ett papper där det står att vi får köpa en mark till Lilla Napoli när detaljplanen är klar. Det har vi i varje fall koll på:)

Nu skall sägas att detta varit i pipen ett tag men det har funnits så mycket osäkerhet att man inte vågat säga något. Dock har det visat sig att marken inte var så kontaminerad som man trott och därför känns det mer realistiskt nu.

LADDA NER HÖGUPPLÖSTA BILDER HÄR

ÖPPETTIDER

Bokningsbara pizzadegar
1 Feb - 18 Juni

Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: 11.30-14.30 & 17.00-21.00
Fredag: 11.30-14.30 & 17.00-21.00 
Lördag: 11.30-15.00 & 16.30-21.00
Söndag: 11.30-15.00 & 16.30-20.30

Avvikande öppettider Och Vinfestival här

INFO och GREJER

Boka pizza? Klicka HÄR

Bokningsfrågor
Just nu har vi mycket att göra och därför hinner vi bara svara på frågor som gäller färre eller fler antal pizzor i ditt sällskap.

Andra frågor:
Även här har vi mycket att göra och därför tar det 1-3 dagar innan vi hinner svara på mailen. Förhoppningsvis hittar du svaret på din fråga under "vanliga frågor". Annars kan du komma in till oss på plats under öppettider så svarar vi.

Jobba hos oss?
Maila jobb@lillanapoli.se

HITTA HIT

Halmstadvägen 1
311 45 Falkenberg

FÖLJ OSS

Facebook
Instagram

WEBSHOP

Allt vi serverar på pizzerian säljer vi också i vår webshop
Klicka HÄR

Kreera web&design Logo