Lilla napoli Logo
Boende

För att ingen av er skall behöva köra ifrån Falkenberg efter ni besökt oss guidar vi er här till boenden där man kan sova ruset av sig + annat.

 

Hotell

Vallarnas Bed & Breakfast

Otroligt mysig gammal rektorsbyggnad som är omgjord till ett B&B. Ligger tvärs över gatan från oss och är ju ett givet och prisvärt boende.

Hotell Strandbaden

Hotellet ligger mitt på Skrea Strand, Sveriges bästa strand alla kategorier. Dessutom är den nära Lilla Napoli. Perfekt salongsberusningsavstånd. Strandbaden är som ett turistmål i sig så se till att boka i god tid. Här är det typ alltid fullt. Här finns även ett grymt spa som man dessutom inte behöver vara knäpptyst i, för att inte nämna en bastu som ligger i anslutning till havet.

Ocean hotell

För att orka gå hit från oss krävs det ett extra glas vin innanför väste då det ligger ett par hundra meter söder om Strandbaden på Skrea Strand. Lika bra som Strandbaden men utan spa. Däremot kan vi slå ett plong för mat och vin här. PLONG!!!

Hamngatan 27

Ett av de vanligaste hotellen som våra gäster bokar. Antagligen för att det ligger nära oss men tur för dig som bor där så är det väldigt mysigt och fint.

Grand Hotell

Klassiskt hotell i staden och nu finns även Harrys på nedre plan. Här finns mat och alla möjliga aktiviteter. Ligger bara ett stenkast ifrån oss.

Pallas Hotell

Mysigt litet hotell dock lite på andra sidan staden men va gör väl det. Bara att ladda på med lite mer alkohol och sen traska på.

Hotell Västerhavet

Rum med eget kök för den som inte nöjer sig med hotellmaten. Prisvänligt men bra
Grimsholmens Bed & Breakfast B&B som ligger en bit ifrån men med otroligt hög mysfaktor. Platsen det ligger på är väl kanske Falkenbergs finaste. Enligt oss då.

 
Camping

En camping är en camping och behöver ju inte så mycket beskrivning. Här finns det även stugor.

Skrea Camping
Hansagård Camping

Boende
Boende
Boende
Boende

ÖPPETTIDER

Bokningsbara pizzadegar


Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: 11.30-14.00 & 17.00-21.00
Fredag: 11.30-14.30 & 17.00-21.00
Lördag: 11.30-15.00 & 16.30-21.00
Söndag: 11.30-15.00 & 16.30-20.00

Avvikande öppettider Och Vinfestival här

INFO och GREJER

Boka pizza? Klicka HÄR

Bokningsfrågor
Just nu har vi mycket att göra och därför hinner vi bara svara på frågor som gäller färre eller fler antal pizzor i ditt sällskap.

Andra frågor:
Även här har vi mycket att göra och därför tar det 1-3 dagar innan vi hinner svara på mailen. Förhoppningsvis hittar du svaret på din fråga under "vanliga frågor". Annars kan du komma in till oss på plats under öppettider så svarar vi.

Jobba hos oss?
Maila jobb@lillanapoli.se

HITTA HIT

Halmstadvägen 1
311 45 Falkenberg

FÖLJ OSS

Facebook
Instagram

WEBSHOP

Allt vi serverar på pizzerian säljer vi också i vår webshop
Klicka HÄR